tiistai 31. heinäkuuta 2012

Avaimet tallessa ja muistiinpanot ylhäällä

Koulun alkuun ei ole enää kuin muutama viikko. Uudet pienet ekaluokkalaiset suuntaavat koulutielle valtavien reppujensa kanssa. Aina ihmetyttää, kun niin pieni ihminen kantaa selässään niin valtavaa reppua, selkähän siinä menee poikki.. En muista että itse olisin ollut niin pieni ensimmäisella luokalla. Ovatko nykyajan lapset pienempiä vai reput suurempia kuin 15 vuotta sitten?

Nyt on kuitenkin hyvä aika muistaa koululaista tarpeellisilla tavaroilla. Avaimet ovat tärkeät jokaiselle! Jokainen varmasti tarkistaa ainakin kerran, ellei jopa useammin (niinkuin itse teen), että avaimet ovat mukana ennen kuin painaa oven lukkoon, ja varmuuden vuoksi on myös testattava että ovi tosiaan meni lukkoon. Eikä ole yksi tai kaksi kertaa kun olen kiiressä, myöhässä aikataulusta, etsinyt avaimiani kun eivät olleet siellä missä luulin. Kerran löysin ne Ilonan vaunujen alakopasta...

Tässä muutama hauska Qualyn avaimenperä, joiden avulla avaimet pysyvät hyvin tallella:Lintuset, joko yksiössä tai kaksiossa. Yksiö saatavilla myös ruskealla tai mustalla mökillä.

Koululaisella on oltava myös tuliterät vihot muistiinpanojen tekemistä varten. Skönätingin vihot, kirjat ja kortit ovat kauniita ja erilaisia.

Roseship -vihko 7,50 €, vihossa ei ole ruutuja tai viivoja


Muistikirja kumilenkillä 16,90 €. Vihoissa viivat, jotka auttavat pysymään rivillä kun loman jälkeen käden ja silmän yhteistyö ei oikein pelaa ;)

Sopivathan nämä kaikki myös muillekin koululaisille ja opiskelijoille tai lomalta töihin palaavalle :)

Hei, haluatteko kuulla salaisuuden?! Koodilla BLOGI saatte Skönätingin tuotteista 15% alennuksen. Kirjoita koodi kohtaan kampajakoodi, ennen kuin siirryt maksamaan.
(voimassa 5.8. saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti