keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Tervetuloa!

Sisustuscarenan -verkkokauppa täyttää syksyllä kolme vuotta. Sen kunniaksi loimme asiakkaidemme iloksi blogin - olkaa hyvä :)

Löydätte täältä uusimmat uutiset, tuotteet ja muuta mukavaa liittyen verkkokauppaan ja varastomyymälään. Aloitetaan vaikka myymälän avajaisilla...

Ensimmäinen virallinen avajaispäivä oli eilen, mutta myymälän ovethan ovat olleet auki jo vajaan kuukauden. Avajaisten kutsuvieraslistalla oli mm. lehdistön edustajia, mainostoimisto Semion edustajat (Semio on suunnitellut Carenan nettisivut), Heinin oppisopimuskoulutuksen opettajat, tavarantoimittajiemme agentteja, paikallisia sisustussuunnittelijoita sekä meille tärkeitä ihmisiä. Hulinaa oli niin että kuvia ei tullut otettua kuin tarjoiluista.

Kuvassa Qualyn vesipulloteline. Hapokkaat juomat eivät oikein soveltuneet käytettäväksi telineessä, kun kuohuivat niin kovasti. Blondien älynväläys olikin: tehdään reiät pullojen pohjiin niin pääsee ylimääräiset hapot pois.

Avajaiset jatkuvat myös koko loppu viikon. Myymälässä avajaistarjouksia ja kahvitarjoilu. Siispä kaikki kynnelle kykenevät - TERVETULOA!!


Toinen merkittävä asia, joka ansaitsee tulla mainituksi on: Vintron Lula -kengät saapuivat tänään uuteen, väliaikaiseen kotiinsa. Kenkiä on odotettu saapuvaksi jo ennen juhannusta, en tiedä missä ovat matkustelleet kun osoitekortin päiväyskin oli 25.6. Mutta nyt ne ovat saapuneet <3Kengät olivat niin viehättävät ja hyvät jalkaan että tilasimme heti samaa kenkää eri värissä, marjapuuron punaisena. Toivottavasti Espanjan pojilla on tätä nahkaa vielä jäljellä ja saamme myös ne ihanat kengät. Kengät siis suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Espanjassa tilausten mukaan. Alkavat kuulemma suunnitella jo syksyn mallistoa. Mitähän ihanuuksia silloin on tarjolla..

Lopuksi vielä,päiväänne piristämään: kuvassa kesätyöntekijämme Ilona (1v 2kk). Mukavaa päivää Teille :)


Heini


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti