maanantai 16. heinäkuuta 2012

Lahjoja rakastuneille!


 Aamulla paketoitiin niin suloinen lahja odottamaan ostaajaansa, että on pakko tehdä siitä postaus. Katsokaa nyt..

Pupu -pariskunta menossa naimisiin <3

Paketissa siis Qualyn musta ja valkoinen saksipupu sekä sydän -liitutaulu. Molemmille pupuille kyllä kuuluu porkkana klemmareilla, mutta eihän sulholla voi olla morsiuskimppua. Yritettiin asentaa yhtä klemmaria sulholle kravatiksi, mutta se näytti ihan joltain muulta miltä piti.. 

Morsiammelle askarreltiin myös huntu
Mielestäni tämä pariskunta on kyllä niin söpö! Harmittaa, kun kukaan kaveri ei ole menossa tänä kesänä naimisiin, että saisin viedä pupu -pariskunnan heille häälahjaksi.. Mutta sopiihan pupuset myös kihlalahjaksi, kun riisuu morsiamelta hunnun. Pupua saatavilla myös vaaleanpunaisena. Hintaa paketille tulee 44,90 €.
Tälläisen pupu -setin paketoituna voi tilata myös verkkokaupan kautta. Lisää pupuset ja liitutaulu ostoskoriin, tilaa ja maksa normaalisti ja kirjoita viesti -kenttään että haluat puput paketoituna. Lisäksi voit kirjoittaa minkä tekstin haluat liitutauluun ja haluatko morsiamen hunnulla vai ilman. Tokihan voit paketoida setin itsekin :)
Yksi selvästi suosituimmista häälahjoista, joka löytyy verkkokaupastamme, on ollut Qualyn salaattikulho ja ottimet. Vähän väliä bongaamme sen joltain häälahjatoive -listalta. No mutta, kyllähän se onkin hauska ja erilainen lahja.
 Setin kulho on aina valkoinen. Ottimissa on neljä eri väri vaihtoehtoa: pinkki, musta, vihreä ja valkoinen.

Salaattisetin kaveriksi sopii vallan mainiosti Qualyn tarjoiluväline -setti. Settiin kuuluu normaalin kauhan lisäksi spagetti-, reikä- ja yleiskauha sekä teline ottimille. Reikä- ja yleiskauha sopivat myös salaattiottimiksi. Ottimien alaosa on musta ja teline valkoinen, lintujen värejä ovat vihreä, valkoinen ja musta. Kauhat kestävät 200 asteen lämmön.
Myös Qualyn pariskunta avaimenperä on ollut suosittu niin hää- ja kihlalahjana kuin myös piristämään asiakkaiden omia eteisiä. Itseltänikin löytyy kyseinen mökki tuulikaapin seinästä. Suurimman osan ajastaan mökki onkin autio - Ilona (1v 2kk) käy nappaamassa linnut mukaansa ja puhaltelee pilleihin vuorotellen. Sitten kun avaimia tarvitsisi, niitä ei näy missään. Kun Ilonalta kysyy minne on ne laittanut, saan vastaukseksi vain "höö!".
Tässä pariskunnassa toinen lintu on valkoinen ja toinen joko vihreä, punainen, keltainen, musta, valkoinen tai pinkki . Myös mökki on valkoinen. Älkääkä unohtako "yksinäistä" lintu avaimenperää: mustalla, valkoisella tai ruskealla mökillä.
Seinäjoen varastomyymälässä myös paljon muita lahjaideoita valmiiksi paketoituna. Muistakaa kesän monen kirjavat juhlat. Tervetuloa lahjaostoksille, Törnäväntielle tai verkkokauppaan :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti