tiistai 7. elokuuta 2012

Syksyn uutuuksia: IbLaursen, osa 1

Nopeaa toimintaa tuolla Tanskan maalla! Ensimmäinen kuorma IbLaursenin syksyn uutuuksista saapui juuri. En meinannut uskoa, kun Kaukokiidon kuorma-auto peruutti myymälän eteen ja ystävällinen mieshenkilö tuli kyselemään, että "tuleeko tämä nyt oikeaan paikkaan" - kyllä se tuli, uskottava se on!

Rahtikirjassa luki että paketti painaa 200kg. Mutta ei kyllä ihan niin paljon painanut, tai sitten on tullut käytyä salilla vähän enemmänkin..

Latinan kielinen puutarhasuunnitelma -kyltti ja pyykkitupa -kyltti, joka on kyllä pakko saada myös itselle. Jospa ne pyykit löytäis tiensä sinne pyykkikoriin asti, eikä lojuisi pitkin olohuoneen lattiaa..

Tämä metallinen leipälaatikkohan on kaikille jo ennestään tuttu, mutta nyt sitä on tullut yksi väri lisää - harmaa :)


Tämä leipälaatikko taas on uusi tuttavuus meillekin. Tilausta tehdessä tuumailimme että onkohan tämä nyt keramiikkaa vai metallia. Keramiikkaa se oli ja paljon isompi kuin kuvittelin.

Tämä lamppu on kyllä söpö! Ihanan pikkuinen :) Sopisi johonkin hämyiseen kirjasto huoneeseen..


Näiden kylttien tekstiä sain kyllä tavata kauan ennen kuin tuli selväksi mitä niissä lukee.. Siis silmälääkärillekö tässä pitää aika varata?

Tämähän oli vain ensimmäinen erä syksyn uutuuksista. Lisää päivitellään verkkokauppaan jatkuvasti :) Seurailkaa.. Nyt, menkäähän shoppailemaan!! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti