lauantai 14. heinäkuuta 2012

Näyteikkuna valmis!

Saatiin tällä viikolla vihdoin ja viimein näyteikkunaan tarrat. Tarrat tilattiin Seinäjoen Painotalosta, pojat kävi liimaamassakin ne paikoilleen samaan rahaan. Nyt uskaltaa asiakkaatkin tulla sisään, kun ei tarvitse arvailla mikä kauppa on kyseessä :)

Kuvan A -liitutaulu myös meidän valikoimissa: valkoinen tai puun värinen

Näyteikkunan somistuksenkin mamma oli laittanu uusiksi vapaapäivieni aikana. Keinutuoli ja aukioloajat ilmoittava liitutaulu saivat pitää virkansa, muut meni vaihtoon.


Näyteikkunalta löytyy myös:
- ja paljon muuta mukavaa :)

Lehtitelinettä olen himoinnut jo jonkin aikaa itselleni, mutta en ole saanut aikaiseksi että mittaisin mahtuuko se seinän pätkälle, johon sitä ajattelin. Nytkin siinä on lehtiteline, mutta siihen ei mahdu kuin muutama hassu lehti. Tähän telineeseen mahtuu kyllä vaikka viikon postit :)

Tänään, kesken työpäivän, piti lähteä hakemaan kotoa muumi -mukeja että saatiin testatuksi mahtuuko ne sinkkilaatikko lokerikkoon - ja hyvin mahtui. Aikani oon mukeja keränny ja piilossahan ne on aina ollu jossain kaapin perällä. Tähän ne sais kivasti näytille ja ihasteltavaksi. Sopii lokerikko myös keittiön välitilaan. Eli lokerikko sinne ja muumi -mukeja täyteen.Varastomyymälämme on poikkeuksellisesti auki myös tänään klo 14 saakka. Tervetuloa ostoksille :)

Heini

2 kommenttia:

  1. Moikka!

    Kävin täällä kurkkimassa teidän uutta blogia :) Kivoja juttuja myynnissä teillä ja hyvältä näyttää näyteikkuna :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, kiitos :) Syksyn mallistoon etsitään jo kovasti uusia kivoja juttuja.. :)

    VastaaPoista