keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

AVON

Maanantaina työpäivän jälkeen kävin viemässä teidän, ihanien asiakkaiden, tilaukset postiin. Nappasin samalla reissulla Avon -pakettini kainaloon, jonka tilasin viime viikolla. Olen siis toiminut Avonin kauneuskonsulttina kesästä -08 saakka ja tänä kesänä aloitin tiiminvetäjänä. Avoniin tutustuttuani en ole muita tuotteita enää käyttänytkään.

Postissa jouduin jonottamaan pakettia ainakin 20 minuuttia, vaikka ajattelin että vain pikaisesti käyn nakkaamassa paketit lähtevien -luukkuun ja otan oman pakettini. Mutta aina asiat ei mene niinkuin suunnittele - postissa oli kova ruuhka (niinkuin aina työpäivän jälkeen) ja vain kaksi ystävällistä tätiä tiskin takana. Toinen vähän turhankin ystävällinen, huoh.. Mutta odottaminen oli taas kerran sen arvoista! Hain vielä Ilonan mummani luota hoidosta ja sitten päästiin kotiin penkomaan laatikkoa! Ensimmäisenä, niinkuin joka kerta, oli pakko selata seuraava kuvasto puna -kynän kanssa ja ympyröidä kaikki tuotteet mitä haluan itselleni. Ja niitähän oli taas vaikka kuinka paljon.. Tämän tilauksen mukana tuli kuitenkin jo jotain pientä kivaa myös minulle:
Tässä tilauksen mukana minulle tulleet tuotteet :)

Tilasin itselleni Sensesin All yours -suihkugeelin ja Serenity -nestesaippuan, jota alakerran pikku vessamme on kaivannut jo jonkin aikaa. Kaikki Senses -sarjan suihkugeelit, nestesaippuat ja vartalonkuorinnat ovat kyllä todella hyvän tuoksuisia - ja löytyy sarjasta myös miehille omat tuotteet. 

Lisäksi tilasin uuden ripsivärin, Spectra lash mascaran. Olen sitä jo kauan himoinnut ja odottanut koska vanha ripsiväri loppuu. Vaikka vanhaa on vielä jäljellä, oli pakko tilata uusi kun oli VIP-tarjouksessa hintaan 6,90€ - ei paha. 

Foot worksin merisuolaa sisältävän kuorinnan sain itse asiassa parin viikon takaisesta Avon -tapaamisesta. Näitäkin siis järjestetään konsulteille tasaisin väliajoin. Ajattelin kuorintaakin testata seuraavalla saunareissulla.

Uutuussarja: ANEW Aqua youth 20+

ANEW Aqua youth -geelivoide ja -puhdistusgeeli kuuluivat kampanjan kauneuskonsultin kannustusohjelmaan. Avonilla siis joka kampanjassa kivoja kannustusohjelmia kauneuskonsulteille. Tuotteita en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta olen varma että en tule pettymään :)

Äiti on yksi vakioasiakkaistani. Hänen on melkein pakko olla ;) Tällä kertaa äiti tilasi itselleen kynsilakkoja koko kesäksi.

Nailwear Pro+ -kynsilakat: Clear, Viva Pink & Pastel Pink

Pakko päästä kyllä lainaamaan äitin ostamia lakkoja tai tilata seuraavasta kuvastosta omat. On nuo pinkit niin herkullisen värisiä :)

Tässä vielä teille maistiainen voimassa olevasta ja seuraavasta kuvastosta:

Voimassa olevan kuvaston löydät täältä. Se on voimassa 24.7. asti. Kuvastot voimassa aina kolme viikkoa kerrallaan.

Jos Sinua kiinnostaa tilata tuotteita minun kauttani, ryhtyä kauneuskonsultiksi tai järjestää kotikutsut Seinäjoen seudulla niin ota yhteyttä. Kerron mielelläni lisää :)

heini.assinen(a)nic.fi
tai
info(a)morsiuscarena.fi

Avonin tuotteisiin voit tulla tutustumaan ja kuvasto noudettavissa myös Sisustus- ja morsiusCarenan varastomyymälästä Seinäjoelta. 

En ole ainut, joka on hurahtanut suoramyyntiin. Äitin kautta voit tilata Energetix -magneettikoruja. Niistä postaus tuonnempana. Pääset tutustumaan niihin täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti