torstai 5. heinäkuuta 2012

Näppärä kesälaukku

Pari viikkoa sitten ihasteltavaksemme yllättäen saapui Good Jobin blossom -laukku valkoisena. Olimme tilanneet laukkua, mutta odotimme sitä vasta syksyllä. Pussukka saa ensiesittelynsä tuolloin alan messuilla. Olivat nyt kuulemma saaneet Tanskaan pienen erän valmistajalta Thaimaasta. Toimittivat laukun valituille jälleenmyyjille. Onneksi kuuluimme tuohon joukkoon. Ihan pakko ottaa laukku käyttöön itsellekin, on se niin kesäisen raikas!Vaikka laukku on valkoinen, ei tarvitse pelätä sitä päivää kun se on mystisesti muuttunut harmaaksi. Se on valmistettu mustasta huovasta, jossa on muovitus päällä. Eli materiaali on likaa hylkivä ja kestää hyvin myös pyyhkäisyn nihkeällä. Laukut on tehty kierrätetyistä, yli jääneistä, pyöreistä paloista jotka on käsin leikattu.

Laukkuja on ollut jo kauemman saatavana myös muun värisinä: keltainen, harmaa, musta ja punainen. Nämäkin kivoja :)

GoodJob Purse Blossomin hintakin on vain 24,90 €

Laukussa on vetoketju, joka kiertää koko laukun. Eli hädässä kun etsii soivaa kännykkää tai huulipunaa, voi tarvittaessa levauttaa koko laukun auki - tavarat löytyy tällöin hyvinkin nopeasti. Tosin, ei laukkuun kyllä minkään viikonloppureissun kamat mahdu. Tämä onkin tälläinen sopiva laukku kesän rientoihin - juhliin, terassille, kaupungille..

Kun sitten kesälomalla lähtee sinne viikonloppureissulle, voi kamat pakata saman sarjan Tote Bagiin. Pitäähän käsilaukun ja matkalaukun sopia hyvin yhteen :)

Punainen laukku on Tote Bag Blossom koossa XL ja harmaa Tote Bag Blossom koossa XS. Punainen menee enemmänkin viikonloppukassina ja harmaa käsilaukkuna.

GoodJob -perheeseen kuuluu myös iPad -laukku. Verkkokaupastamme sitä löytyy punaisena, mustana sekä valkoisena, toimitus tällä värillä syksyllä. Itse tätä jo pyörittelin ja olisin kyllä heti ottanut tämän oman tablettini suojaksi, mutta harmikseni totesin että Samsungin Tab 10,1 ei sovikaan tänne.. :(GoodJobit on suunnitellut thaimaalainen naisarkkitehti, Sujin Osatarayakul, yhdessä tiiminsä kanssa. He eivät löytäneet omia silmiään hiveleviä lifestyle -laukkuja, niinpä he suunnittelivat ne itse. Määrätietoisia tyyppejä taitavat olla kaikki. GoodJob tuotteet ovat voittaneet monia eri desing -palkintoja, mm. DEmarkin Good Desing -palkinnon Japanissa.


2 kommenttia:

 1. Goodjobin laukut ovat kyllä niin hurmaavia! En malta odottaa, että pääsen arpomaan pikkulaukun pian jollekin lukijoistani! ;)

  Kaunista kesäpäivää Sisustus Carenalle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja erilaisia. Pian on arvonta-aika :)

   Kiitos samoin Sinulle <3

   Poista