keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Syksyn uutuuksia: GoodJob Blossom

Aikaisemmin tässä blogissa kirjoitin teille GoodJobin Blossom Purse -laukusta valkoisena, joka on syksyn uutuusväri. Nyt tuo Purse on saanut kaverikseen kolme muuta ihastuttavaa laukkua.Shoulder Bag M: suljetaan nepparilla, sisällä musta vuori ja pieniä taskuja. Tänne mahtuu jo vähän enemmän tavaraa. Hand Pag Small: suljetaan vetoketjulla.
Sopii hyvin esimerkiksi samanlaisiin
iltarientoihin, kuin Pursekin.

Shoulder Bag S: suljetaan vetoketjulla, sisällä musta vuori. Samainen ilta-laukku olkahihnalla.
  

Blossom -laukut on suunnitellut Thaimaalainen nainen, joka ei löytänyt itseään miellyttävää laukkua. Ne on valmistettu ympyrän -mallisista ylijäämä paloista. Kun ne on ommeltu yhteen kolmio-tikkauksella, on saatu aikaan kukan näköinen ja kolmiulotteinen laukku.

Laukut nyt saatavilla valkoisena. Muissä väreissä myöhemmin syksyllä. Mallit ovat uusia Suomessa, näitä ei monessa paikassa ole myynnissä. Meillä Suomen laajin GoodJob ja Qualy -tuotteiden valikoima. :)

Nyt kannattaa kiiruhtaa verkkokauppaan shoppailemaan! Yrittäjän Päivän kunniaksi vain tämän päivän kaikki tilaukset ilman toimituskuluja kampanjakoodilla YP2012. (Voimassa 5.9.2012 klo 23.59 saakka)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti