perjantai 21. syyskuuta 2012

Näyteikkuna

Näyteikkuna on taas kokenut muodon muutoksen uusien ihanien tuotteiden myötä. Pakkohan Färg&Formin -tuotteet oli saada hyvin näytille, ja mikäs parempi vaihtoehto kun ikkunalle :)On ikkunalle tiensä löytänyt myös mamman vanhat lastenvaunut. Aivan ihanan retrot kärryt! Kaikkien äitin puolen tätien ja enojen lisäksi myös minä ja vanhempi pikkuveli ollaan niissä sikeitä vedelty. Ikää vaunuille on ehtinyt kertyä jo yli 40 vuotta. Ikäisekseen hyvin säilyneet, mutta merkkikyltit molemmin puolin vaunun koppaa on lähtenyt irti ja kuomussa on pieni repeämä, pikkusen väriäkin (lue: ruostetta) ne ovat saaneet. Mumma kertoi että vaunut ovat Peggy -merkkiset. Vaunuja koristaa Färg&Formin Moln -kuosiset lakanat, vaunu verho ja torkkupeitto.


Ikkunalla oleva syöttötuoli taas on enemmän tätä päivää. Ostettu kaikkien tuntemasta Ruotsalaisesta kodin sisustuksen jättiläisestä noin pari vuotta sitten. Minun nuorempi pikkuveli ja Ilona -tyttösein on siinä aterioitaan nauttinut, hyvällä ruokahalulla. Mutta taitaapa tuo syöttötuoli hajota ennen vaunuja.. Syöttötuolissa pehmusteena Färg&Formin Groda -kuosinen pehmuste.ERNST -jakkara sai arvoisensa paikan ikkunalla. Tyynyjä taas oli vähän vaikea saada ikkunalle jotenkin järkevästi, niin heitin ne sinne sitten vähän vähemmän järkevästi. Tuo puinen laatikkohyllykin näki päivän valon kun se ikkunalle nostettiin. Ja kyllähän se onkin hieno! Tällekin hyllylle olisi jo kotona paikka valmiina, mutta pakko taitaa malttaa mielensä ja olla ostamatta.. Nyt vaan olisi niin sopiva hetki se ostaa kun kaikki Hübsch -tuotteet on 20% alennuksessa.

Tänään saapui myös toinen kuorma IbLaursenilta. Ylemmässä kuvassa jo pieni maistiainen.. Postausta aiheesta joudutte odottamaan vielä muutaman päivän ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti