perjantai 28. syyskuuta 2012

Home: Tarjotinpöytä

Tässä työn puitteissa tulee luettua noita kaiken maailman sisustuslehtiä ja ollaan tehty sellanen huomio, että erilaiset tarjotinpöydät taitaa olla nyt muodissa. Formex -messuillakin niitä oli melkein joka toisella tavarantoimittajalla esillä. Valitsimme Färg&Formin tarjotinpöydän. Kokosin juuri kyseisen Home -mallistoon kuuluvan pöydän ja se on kyllä todella kaunis - ei ihme että ne on pinnalla.

Tästä lähdettiin...

... ja tähän päädyttiin :)

Pöydän runkoa on saatavilla valkoisena ja mustana. Runko on pienessä paketissa osina. Mutta kokoaminen oli helppoa eikä työkalujakaan tarvitse etsiä (ruuvit ja kuusiokoloavain tulevat pöydän mukana).

Tarjottimet sai vain laittaa paikalleen. Ja hyvin ne siinä kyllä pysyy, vaikka ei millään ruuvilla olekaan kiinni. Tarjotimmet myydään erikseen ja värivaihtoehtoja on monia eli varmasti jokaisen kodin sisustuksen värimaailmaan sopiva väri löytyy. Ja voihan tarjottimia käyttää sellaisenaankin tarjottimena.


Kuvassa pöydän päällä ERNST -sarjan pikkutuikut.

Runko ja tarjottimet myydään erikseen. Vanerista valmistetut tarjottimet ja puinen runko ovat laadukkaita ja kauniisti viimeisteltyjä. Kahden tarjottimen pöydän saat omaksesi ainoastaan 129,70 €:lla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti