torstai 27. syyskuuta 2012

Meillä on voittaja!

Koti ja Keittiö -lehden Muoto 2012 -gaala järjestettiin Syyskuun alussa. Gaalassa valittiin voittajat mm. vuoden tekstiili, vuoden valaisin ja vuoden sisustustuote kategoriassa. Vuoden sisustustuote -tittelin voittaja löytyy myös meiltä.. Se on Harri Koskisen suunnittelema Kupu -palovaroitin. Onnea voittajalle!

Samassa sarjassa Kupu -varoittimen kanssa kisasivat Hide- ja Stay -koiranpedit sekä Kaasa -sisustustakka. Kupu voitti sarjan ammattilaisraadin äänillä. Muoto 2012 -palkinnon lisäksi Kupu on voittanut myös Red Dot -muotoilukilpailun vuonna 2011.

Kupu sai alkunsa noin neljä vuotta sitten, kun Harri Koskinen yhdessä JaloHelsingin kanssa halusivat luoda turvatekniseen tuotteeseen pehmeyttä, lämpöä ja selkeyttä. Tekstiili tuo varoittimeen syvyyttä ja kolmiulotteisuutta. Tekstiilipäällysteistä kupua saatavilla meiltä valkoisena, harmaana, ruskeana sekä nyt myös vaaleanpunaisena. Tulevaisuudessa Kupua valmistetaan myös metallipintaisena.


Palovaroittimen mukana tulee ohjeet ja ruuvit kiinnitystä varten. Voidaan kiinnittää myös mukana tulevalla kaksipuolisella teipillä. Palovaroittimessa on 5 vuoden takuu ja varoittimessa valmiina 5 vuoden paristo. Täyttää Suomessa vaaditun EN-14604 -standardin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti