torstai 23. elokuuta 2012

Syksyn uutuuksia: Lacrosse -kumisaappaat

Kesä alkaa olemaan pikku hiljaa ohi ja syyssateet tekevät tuloaan. Mitkä sopisivatkaan paremmin syys myrskyssä talsivan naisen jalkaan, kuin Lacrossen Hampton -kumisaappaat. Katu-uskottavuutta kumppareihin tuo pirteät värit ja hauskat kuviot. Ovat ne saaneet myös oman 15 minuuttia julkisuudessa, mm. Anna- ja Me Naiset -lehtien sivuilla.


Lacrossen kenkulit ovat kyllä yhdet parhaista mitä minulla on ollut. Jalassa yhtä mukavat kuin aamutossut ja kuosi piristää aina päivääni. Saappaat on tehty lenkki -kengän välipohjalle ja siksi ovat niin mukavat. Ne on valmistettu luonnonkumista ja vuorattu 3mm paksuisella neopreenillä, jota käytetään myös sukelluspuvuissa. Sukan kastumista ei tarvitse jännittää, valmistaa lupaa saappaille 100% vedenpitävyyden. On kyllä pitänyt hyvin lupauksensa :)

 
Modern Flower, Rose ja Vintage Flover, joka on syksyn uutuus kuosi.


Pink Argyle, Arctic Forest (joka on toinen syksyn uutuus kuoseista) ja Lime.

Kenkulit ovat kotoisin amerikasta, niinkuin arvata saattaa. Lacrossen -kenkätalo on valmistanut kenkiä jo 115 vuoden ajan, eli he kyllä osaavat hommansa. Hintaa kumppareille tulee 89 € ja nämähän ovat sitten melkeinpä ikuiset. Varsinkin jos vielä hankit kuminhoitoaineen ja hoidat saappaita sillä säännöllisesti, kestävät näin myös paremmin pakkasta. Muistathan että voit valita verkkokaupassamme maksutavaksi myös laskun tai osamaksun. Postikulujakaan sinun ei tarvitse maksaa kun tilaus on yli 60 €.

Muista samalla kurkata verkkokaupan muu tarjonta ja etenkin poistotuotteet, teemme tilaa syksyn uusille jutuille. Olimme viikonloppuna messuilla ja sieltähän löytyi vaikka mitä ihanaa, mitä on pakko saada. Mutta niistä tarkemmin kun saamme messuannin purettua. Sen verran voin kuitenkin jo raottaa esirippua, että tulossa on söpöjä juttuja lapsille... :)


Mukavaa viikonloppua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti