maanantai 24. syyskuuta 2012

Syksyn uutuuksia: IbLaursen, osa 2

Niinkuin viime postauksessa mainitsin, IbLaursenin toinen kuorma tälle syksylle on saapunut. Näin maanantaina ei vain oikein ajatus vielä kunnolla luista, joten koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, saatte tutustua uutuuksiin kuvien kautta.

Tällä konttorilla on muuten joka ikinen maanantai samanlainen: tilauksia ja pakattavaa viikonlopun jäljiltä on paljon, ja tietysti kaikki muut paperihommat siihen päälle, mutta pää vain ei oikein tunnu toimivan meillä kummallakaan. Liekö sukuvika...? Lisäksi vielä kaikki viikonlopun aikana tulleet mietteet ja ajatukset pitäisi saada johonkin ylös ennen kuin unohtuu, ellei sitten ole jo unohtunut.

Värikkäiden metallisten leipälaatikoiden perhe kasvoi valkoisella, kermanvalkoisella ja vaaleanpunaisella. Puinen seinähylly on jo olemassa valkoisena, nyt siitä saa myös sini-harmaana.

Metallinen lokerikkohylly, joka on tehty kierrätys metallista. Osassa hyllyistä näkyi selvästi pellin entinen elämä. Hylly on kyllä reilun kokoinen - niinkuin näette. Tästä on jo muuten olemassa samantyyppinen pienempi valkoisena.

Lasilaatikon tarkkasilmäinen lukija jo varmasti pongasi viime postauksesta. Tässä sillä vielä kaverina lokerohylly ja sinkkitaulut - sopii niin kivasti yhteen.

Country Store -kyltti ja pieni liitutaulu, jonka voi ripustaa vaikka oven kahvaan ja ystävällisesti viestittää siivoojalle: siivoa tämä läävä, kiitos! Meillä tuskin toimisi, mutta aina voi yrittää..

Keraamiset leipälaatikotkin lisääntyivät: sininen ja omenanvihreä. Tästä perheestä on nyt saatavilla kaikki värit..

Kylttejä tuli jos jonkinmoisia:


En tiedä johtuuko tämäkin kenties siitä että on maanantai, kun unohdin täysin kuvata vielä yhden IbLaursenin syksyn uutuustuotteen. Valkoisen valokuvakehyksen, johon mahtuu 13 kuvaa - 12 pientä ja yksi iso. Onneksi sitä pääsee vahtaamaan täällä.


Törnävän varastomyymälässä vielä poistotuotteita tarjouksella: ota 3, maksa 2! Päätimme polkaista myös käynttiin kuukausi arvonnan. Arvomme tästä lähtien joka kuukausi myymälässä arvontaan osallistuneiden kesken jotain. Lokakuun arvonnan palkintona Qualyn kaksio avaimenperä. Otetaan pieni varaslähtö jo ensi kuun arvontaan - teillä enemmän aikaa osallistua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti