torstai 4. lokakuuta 2012

Designsunnuntai 31.9.2012

Olimme sunnuntaina 31.9. järjestetyssä Designsunnuntaissa näytteilleasettajana. Tapahtuma on melko uusi ja erilainen, tänä vuonna se järjestettiin Rytmikorjaamolla vasta toista kertaa. Tapahtuma keräsi yhteen paikalliset vielä tuntemattomammat muotoilijat ja heidän valmistamansa tuotteet. Outlet -tori oli tarkoitettu meidän kaltaisille pienyrityksille. Tapahtuma esitteli myös designia ja muotia muuten erilaisten muotileffojen kautta.

Tapahtuma keräsi paikalle viime vuotiseen tapaan puolisen tuhatta kävijää, vaikka sää oli harmaa ja sateinen. Onneksi olimme sisätiloissa. Myös meidän tuotteemme herättivät kävijöissä kiinnostusta. Mukaan messuille pääsi Gabs- ja GoodJob -laukut, pieni osa Qualyn tuotteista, Vintro -kengät ja Moz -tuotteet sekä tietysti kaikki palovaroittimet.


Jalassa meillä oli Vintrot - toisessa valkoinen ja toisessa marjapuuronpunainen. Eripari kengät herätti huomiota varsinkin lapsissa ja kyllä muutama aikuinenkin kysyi että onko aamulla tullut hiukan kiire. Mutta ei tullut kiire, kyllä se oli ihan suunniteltu juttu vaikka vitsistä lähtikin liikkeelle..

Kuvissa näkyy myös kukkavieheet - Katilla rintapielessä ja minulla lantiolla. Molemmat on tehty käyttäen GentleConea.

Järjestimme myös Lento -palovaroittimen arvonnan. Arvonta on nyt suoritettu ja voittaja on Milla-Maria - onnea voittajalle! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti