torstai 16. elokuuta 2012

Syksyn uutuuksia: Gabs

Odottavan aika on pitkä! Mutta vihdoin ne ovat täällä. Eikä niiden perään voi olla kuolaamatta, on ne niin herkullisen näköisiä.. Gabs -laukut siis! <3

Gabs -laukut on valmistettu Italiassa, Firenzessä. Laukut ovat aitoa nahkaa ja siksi hinta-laatu -suhteeltaan ihan omaa luokkaansa. Ne painivat aivan eri sarjassa muiden laukkujen kanssa, oikeastaan, edes samassa turnauksessa niitä ei näe. Laukut on suunnitellut iäkäs herrasmies Franco Gabbrielli.
"Jos kysyt minulta mitä olen saavuttanut luomalla Gabs -laukut, voin vastata sinulle: olen löytänyt iloisen microcosmoksen, joka saa minut laulamaan "Don't worry, be... GABS!". Kokeile tätä tunnetta! Niinkuin sinä, asiakas, en voi koskaan kiittää tarpeeksi. Olen varma, että kun olet kerran nähnyt Gabs -laukut, et yksinkertaisesti voi elää ilman sitä."
Yllä oleva teksti pitää kyllä paikkansa! Keväällä kun olimme messuilla ja tutustuimme Gabs -laukkuihin, tilaus oli pakko tehdä! Onneksi saimme itsellemme maistiaisia laukuista. Emme ole sen jälkeen käyttäneet muita laukkuja.

Gabsit ovat hauskoja, käytännöllisiä, muodikkaita, laadukkaita, ihania... No katso itse!!

G3 Pokes

Lollostrips

Patti

Viola

G3 on Gabs -laukuista mallina suosituin (itsellänikin on sellainen turkoosina). Sen saa kätevästi muunneltua pienestä vähän isommaksi laukuksi. Ulkopuolella olevat taskut tuovat laukkuun vähän extra särmää. Katso video laukun muunneltavuudesta täältä.

Lollostrips on ihana! Pakko saada pinkkinä itselle vanhan turkoosin Gabsin kaveriksi. Pohjan leveyttä saa säädettyä. On leveimmillään niin iso, että mukaan mahtuu vaikka miniläppäri. Kahvankin saa kätevästi olkapäälle.Patti on näistä laukuista muuntuvin. Tästä todellakin saa sekä ison että pienen laukun. Isoon mahtuu vaikka miniläppäri tai iPad. Pieneksi muunnettuna menee vaikka iltalaukkuna. Katso video täältä.

Viola on myös kätevä. Ison laukun sisällä on siis toinen, pienempi, laukku. Isoon voit pakata tavarat vaikka pienelle viikonloppu reissulle ja pienempää käyttää käsilaukkuna. Tai laita työpäivän tavarat isoon ja nappaat pienen mukaan kun lähdet ystävien kanssa syömään :) Katso video laukusta täältä. (Lyhyempi kantohihna ei valitettavasti tule laukun mukana)

Gabsin laukut tunnistaa turkoosista sisävuoresta ja turkooseista neppareista, joissa lukee "Don't worry, be.. GABS!". Jokaisessa laukussa roikkuu myös hauska minimuistilappuvihko, jotta aina olisi paperia lähettyvillä. 

Kaikkien laukkujen mukana tulee suojapussukka laukun säilytystä varten (mutta kuka sitä tarvitsee, ainakin minulla laukku on koko ajan käytössä), olkahihna sekä pikkuinen kirja laukuista. Uutena juttuna, kaikissa laukuissa on sisällä myös ostoskassi pienessä omassa pussukassaan. Kovikepohja kuuluu muihin paitsi Violaan ja Pattiin.

Tässä toinen kesätyöntekijämme: Eero, uuden laukkunsa kanssa :)

Don't worry, be... GABS!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nämä on kyllä ihania! <3 Ja voi yhdistää melkein mihin tahansa :)

      Poista