maanantai 8. huhtikuuta 2013

MuksuExpo: Lastenhuone

Viime viikonloppuna olimme mukana ensimmäistä kertaa järjestettävillä MuksuExpo -messuilla. Toteutimme yhteistyössä InHouseDesign -sisustussuunnittelutoimiston kanssa lastenhuoneen näyttelytilan. Suunnitelma rakentui pitkälti Moln -pilvikuosin ympärille ja se sopii mainiosti niin tytön kuin pojankin huoneeksi.

Messuosasto rakenteilla... Rakentamisesta vastasi Maiseri Oy.

Tehosteseinänä toimi harmaa Moln -pilvitapetti ja sillä kaverina oli Tikkurilan puolihimmeä vihreä maali (L387). Valkoinen lipasto Hübschilta. Matto VM-Carpetin Tessa -mallistosta.

"Kattoa" koristi kolme eri väristä Färg&Formin riisipaperivalaisinta. Käytimme myös Propagandan -valaisimia.

 Puolivalmiina - sänkyä odotellaan... Etualalla Hübschin sinkki -arkut.

Sängyn saimme lainaksi Huvikummusta. Sängyssä Moln -reunapehmuste, -lakanat ja -viltti. Seinällä Moln -yövalo.

Ernstin suunnittelema eteiskaluste toimii hyvin myös lastenhuoneessa. Penkin alla Moln -pilvipurkit. Penkillä Moln -paitoja ja henkarissa Moln -unipussi. Naulakossa Luring -soittorasiat. Seinällä Qualyn lintunaulakot.

 
Vaarin vanha nojatuoli sai arvoisensa paikan tästä kamarista. Tuolilla pilkullinen vauvanviltti ja Moln -kankaasta ommeltu tyyny. Seinällä Home -seinäkello ja Hübschin hylly, jonka päällä Qualyn kukkaruukku ja pienin Moln -pilvipurkki (keskikokoinen ja suurin tuolin vieressä). Lattiatyynyt ommeltu myös Moln -kankaasta.

Lipaston päällä Propagandan Mr. P -valaisin, Filurer -kylpylelut, Qualy saksipuput ja koruteline sekä Moz -hirvipehmot. Lattialla myöskin Propagandan D-Dog -valaisin.


Mitä luulet, maistuisiko sinun jälkikasvullesi uni tässä huoneessa?

Kiva kun järjestetään uusia ja erilaisia tapahtumia :)
 Kiitoksia kaikille, jotka kävitte sisustusideoita poimimassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti