torstai 11. huhtikuuta 2013

Gabs -family: Week

Niinkuin tarkkasilmäisimmät Gabs -fanit ovat jo varmaan huomanneet, on perhe kasvanut taas uusilla laukuilla. Päätimme esitellä laukut teille yksi kerrallaan. Ensimmäisenä esittely vuorossa on Week -sisarukset. Laukusta on saatavilla isosisko pinkkinä ja oranssina, pikkusisko valkoisena ja violettina. Tutustutaan nyt heihin paremmin:


Isosiskot Week M oranssina ja pinkkinä...

...sekä pikkusiskot Week S violettina ja valkoisena.

Nämä Week -laukut edustavat juuri sitä, mikä on yksi Gabsin pääideoista: muunneltavuutta. Laukkujen sivussa on vetoketju. Kiinni ollessaan se tekee laukusta jokaisen bisnesnaisen ihannelaukun, joka kätkee sisäänsä niin pikkuläppärin kuin huulipunankin. Vetoketjun auki ollessa laukusta tulee rennompi ja näin se sopii ihan varmasti kenelle vain.


Jokaisen laukun vakiovarusteisiin kuuluu irroitettava pitkä kankainen olkahihna ja lyhyempi nahkainen kantohihna, joka on myös irroitettavissa. Tuo tuttu pieni muistikirja keikkuu edelleen laukun kyljessä. Sisältä löytyy myös kankainen ostoskassi. Mukana myös säilytyspussukka laukulle.


Antiikkinahka, liskokuvioinen nahka, punosnahka ja sileä nahka tekevät laukuista erilaiset - erottuvat varmasti massasta. Sisävuorit kangasta. Turkoosit nepparithan ovat yksi Gabsin tunnusmerkeistä.

Niinkuin arvata saattaa, isosiskot ovat siis pikkuisen isompia kuin pikkusiskot. Jokaiselle siis löytyy sopivan kokoinen laukku.  Muistattehan, että tästä mallistosta jokaista laukkua on saatavilla vain muutama kappale. Eli tässäkin tapauksessa, nopeat syövät hitaat eikä toista samanlaista tule kovin nopeasti vastaan :)

Itse kyllä rakastuin korviani myöten tuohon valkoiseen laukkuun <3
Mikä on sinun suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti