keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Mullanvaihtoviikot

Vaikka eilen oli taas yksi tämän talven hurjimmista lumimyräköistä, on kuitenkin säilytettävä luja usko siihen että kevät ja kesä ovat kuitenkin, kaikesta huolimatta, tulossa. Kevät pörriäisen pistoksen saaneena innostuinkin vaihtamaan mullat ainokaiseen kukkaseemme, ja ostinpa sille toisen kasvinkin kaveriksi.


Mikään viherpeukalo en kuitenkaan ole, joten katsokaa ohjeet mullan vaihtoon mielummin täältä kuin tästä postauksesta ;)


Juuri kaupasta ostettu Juoru sai myös kodikseen Qualyn Log & Squirrel -ruukun. Ensimmäinen homma olikin pujotella ruukun mukana tuleva naru sisäruukun reikiin. Narua pitkin vesi nousee mullan sekaan, eikä näin päästä kukkaa kuolemaan janoon (pitää vain muistaa lisätä sitä vettä oravan juurelle, täällä ainakin unohtuu liian usein).


Kun laitat sisäruukkuun multaa, muistaa vetää narut mullan sekaan niin ettei ne ole vain yhdessä kasassa ruukun pohjalla - näin vesi löytää tiensä perille asti :)
VALMIS!

Ja hyvältä näyttää :)


Ruukuista saatavilla paljon erilaisia väriyhdistelmiä - jokaiseen makuun :)

1 kommentti:

  1. Hienoja nuo Qualyn Log & Squirrel -ruukut. Minulle koitettiin myydä tuikitavallinen tarroitettu parvekeruukku tuollaisena. Secondhandinä, mutta kuitenkin.

    Leca-soran rikkipitoisuus mietityttää vielä. Meillä Pasi sanoi, että em sora käy, mutta hän on ollut akvaariohanketta vastaan kokoajan. Ei liity suoraan tähän blogipostaukseen, mutta mainitsinpa silti.

    http://valkoinensilkki.blogspot.fi/

    VastaaPoista