perjantai 26. lokakuuta 2012

Ihanaa, ensilumi..

Olen aina luullut, että olen totaalisesti vain ja ainoastaan kesä -ihminen. Mutta melkein hypin riemusta eilen illalla, kun alkoi satamaan ensilunta ja sai kaivaa rasat ja mösät kaapinperältä (suomeksi: pipot ja lapaset). Lunta sitten tulikin koko yön ja aamulla maa oli valkoinen, lunta oli jäänyt reilut viisi senttiä. Kotona käydyn talvikinnas -episodin jälkeen (Ilona ei olisi halunnut laittaa talvikintaita, lapaset olisivat muka olleet riittävän lämpimät), vein Ilonan päivähoitoon ja tulin töihin. Muutaman hassun kilometrin mittainen matka kesti paljon normaalia kauemmin, kun jouduin vielä kesärenkailla liukastelemaan - myönnän, talvi yllätti ainakin tämän autoilijan. Onko jollain muulla vielä talvirenkaat vaihtamatta?

Valokuvauksesta innostuneena töihin päästyäni oli heti kaivettava kamera esiin ja syöksyä ulos kuvailemaan. Koskematon lumimaisema on niin kaunis ja rauhallinen <3



Nastarenkaita meiltä ei saa, mutta muutama muu hyvinkin ajankohtainen juttu löytyy...


Qualyn Sparrow Ice Scraper eli lintu jäärapa piristää kummasti, kun aamulla olet lähdössä töihin ja auton ikkunat ovat umpi jäässä. Lintunen tekee hommasta astetta mieluisampaa. Kun lintu ei ole käytössä, voi sen laittaa imukupilla auton ikkunaan - siinä se pysyy tallessa, eikä näin hienoa jäärapaa viitsi pitää oven taskussa katseilta piilossa. Oivallinen lahja vaikka isänpäiväksi :)




Töihin tullessa jalassani olivat LaCrossen Hampton -kumisaappaat. Ihan rehelliset talvikengät ne eivät ole, mutta pikkupakkasilla niillä kyllä kelpaa käpsytellä. Jalat eivät palellu niissäkään, vaikka ei ole villasukkaa. Kuvien Myrick -saappaat ovat talvikengät. Ne kestävät -28 asteen pakkasen. Varressa on kaunis neuloskirjailu ja duffeli -napit antavat kengille lisää ilmettä. Kengän sisäpuoli 4mm paksua neopreeniä ohuella fleecevuorella ja kärkiosa luonnonkumia, aivan kuten Hampton -nilkkurissakin. Saatavilla mustana ja oranssinpunaisena.

LaCrossen herkkukengistä myös Hixonit (kuvat alla) ja Brycet sopivat koville pakkasille, kestää siis max. -28 astetta. Molemmissa malleissa saappaan suulla on tekoturkiskarva. Hixonia saatavilla punaisena, mustana ja vihreänä.



 Jos omistan Hampton -nilkkurit, rakastut myös näihin malleihin <3

2 kommenttia:

  1. wow! onpas sitä lunta tullut paljon. Näissä kuvissa lumi näyttää jopa ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ja aamulla tuli taas lisää. Heti tuli joulufiilis ja alkoi joululahjoista stressaaminen.. Kaiken kaikkiaan, talvi - ja etenkin joulu - on kuitenkin ihan ihanaa aikaa <3

      Poista