torstai 18. lokakuuta 2012

Lehdestä bongattua...

Tuli vietettyä pari päivää kotona neljän seinän sisällä, kun Ilona sairasti vauvarokkoa ja oli melkein 40 asteen kuumeessa. Kyllä siinä meinasin mökkihöperöksi tulla.. Onneksi oli pino uusia, ja vähän vanhempiakin, lehtiä joita siinä sitten selailin aina kun Ilona oli huilimassa.

Kyllähän niistä lehdistä löytyi paljon tuttuja juttuja. Lento ja kupu ainakin oli saanut huomiota, tälläkin kertaa. Mitähän muuta siellä olikaan..

Jostain löysin ylivanhan Kotivinkin (5/2011) ja sieltä bongasin Qualyn saksipupun. Aika osuvasti oli toimittaja siitä kirjoittanut:
Tanskalaisilla on arjen huumoriin mukava ote. Mukava osoitus juuttien muotoiluottelusta on Desk Bunny, valkoinen muovijänönen, joka pitelee käsissään paperiliitinporkkanaa ja jonka korvat ovatkin nopeasti käyttöön napattavat sakset.
Desk Bunnystahan on nykyään saatavilla saksipupun lisäksi myös teippipupu. Molempia saa valkoisena, mustana ja pinkkinä.

Paola Suhosen suunnittelema vihreä Lento -palovaroitin oli päässyt arvoiseensa ympäristöön Glorian koti -lehden (9/2012) Metsänvihreää -jutussa.

Lentoahan on saatavilla vihreän lisäksi myös valkoisena, harmaana, mustana ja pinkkinä.

Ilta-Sanomien Kaunis koti -erikoislehdessä oli juttu Harri Koskisesta ja hänen muotoilustaan, tuotteista. Tottakai, Kupuhan sieltä nousi myös esiin.


Palovaroitinhan voitti Koti ja Keittiö -lehden Muoto 2012 -kilpailun vuoden sisustustuote -palkinnon. Kyseisen lehden alkuvuoden numerossa (4/2012) esiteltiin kaikki kilpailuun osallistuvat tuotteet. Lehdessä raati perusteli miksi Kupu on ehdolla:
Palovaroitin on perinteisesti "epätuote", pakollinen hankinta. Tässä se on otettu komeasti haltuun designin avulla. Koskinen on suunnitellut kangaspäällysteisestä, optisesta palovaroittimesta tuotteen, jonka avulla voi sisustaa ja koristaa ympäristöään. Myös hinta on edullinen.
Lue lisää palovaroittimen voitosta täältä. Kupua on saatavilla ruskealla, valkoisella, vihreällä, harmaalla ja pinkillä tekstiilipinnalla sekä tulevaisuudessa myös kromipintaisena. Hinta tosiaan on edullinen, alkaen 24,90 €.

Samaisessa Ilta-Sanomien erikoislehdessä oli juttu kuinka värien käyttö ja niillä leikkiminen sisustuksessa on nyt in. Huomasin olevani todellinen lintubongari kun pienestä kuvasta löysin Qualyn valkoisen yksiö lintuavaimenperän..

Qualyn lintuavaimenperää on saatavilla yksiönä tai kaksiona. Yksiön mökki on joko valkoinen, musta tai ruskea. Kaksiossa mökki taas on aina valkoinen. Ja lintujahan on vaikka minkä värisinä..

Uusimman Koti ja Keittiö -lehden (10/2012) keittiöekstrassa keikkui komean näköinen hylly:


Ib Laursenin puista seinähyllyä saatavilla valkoisena ja siniharmaana. Astiat myydään erikseen, 12,90 €/kpl.

Jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavaa Koti ja Keittiö -lehteä, luulenpa että sielläkin on jotain bongattavaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti