tiistai 8. tammikuuta 2013

Kevät 2013

Hei, ja hyvää tätä vuotta ihan jokaiselle!

Uusi vuosi on täällä päässä alkanut niin kiireisenä, ettemme ole edes blogia ehtineet päivittää. Kiireen syyn ja tuloksen löydätte verkkokaupasta: Paljon tuotteita alennuksessa ja jo esillä jotain tämän kevään ihanuuksia.

Osa uutuuksista saatiinkiin jo varastoon, niitä olemme täällä ihastelleet ja pyöritelleet. Tässä pieniä makupaloja teillekin:


Qualyn Hang on on erilainen korupuu, johon voi ripustaa ihan mitä tahansa muutakin kuin vain koruja; vaikkapa lempi mukit kätevästi käden ulottuville.

Puu on kovaa muovia ja pysyy
pystyssä vaikka painoa oksilla olisi hieman enemmänkin. Moz -mukit ainakin pysyivät hyvin tässä telineessä.

Oikean puoleisessa kuvassa puu sai kaverikseen Energetix -magneettikoruja.

* * *

 Toinen jo kauan odotettu ja kyselty uutuus on Qualyn Thirsty bird juomasäiliöllä:


Tuote on muuten vastaava kuin kauemman saatavilla ollut vesipulloteline, mutta tämän lintusen mukana tulee myös 3 litran vesisäiliö. Säiliön sisällä on putkilo jääpaloille, joka auttaa pitämään juoman kylmänä. Ja tulipa meille sellainenkin hullu ajatus mieleen, että jääpalojen tilalle voisi laittaa vaikka kiviä tai kukkia koristeeksi..

Itse ihastuin tähän heti, ja haluankin ensi kesäksi terassille tälläisen janon sammuttajan!


* * *

Viherpeukaloita ilostutamme tänä kesänä Log&Squirrel -kukkaruukun lisäksi Swan -kastelukannulla.


Kastelukannu pääsi jo parrasvaloihin, kun ne kilpailijoidensa kanssa olivat ehdokkaina kasteluhommiin uusimmassa Talo&Koti -lehdessä.


* * *

Qualyn odotetuin uutuus on kuitenkin vielä tulossa: Uudet värit lintuavaimenperissä ja kaksiosta musta mökki...Tutustu tarkemmin näihin ihanuuksiin verkkokaupassa. Voit tilata uusia lintusia vaikka heti, toimitamme ne heti kun saapuvat varastoon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti