perjantai 1. helmikuuta 2013

Kenkätaidetta


Marc on laadukas Saksalainen kenkämerkki, jonka historia ulottuu jo yli 70 vuoden taakse. Marcin filosofia on tehdä asiakkaansa enemmän kuin tyyväiseksi. Moderni ulkonäkö, ensiluokkainen materiaali sekä perinteinen käsityötaito ovat laadun ja käyttömukavuuden tae. Tässä on mielestäni onnistuttu erinomaisesti!

Ensimmäinen erä kesän ihanista kengistä on nyt varastossa. Tutustu ja ihastu!


Näihin tossuihin ihastuin heti ensisilmäyksellä! On ne niin söpöt ja erittäin mukavat jalassa. Sopii varmasti kaikenlaisien kesä hepeneiden kanssa. Nauhat voi vaikka vaihtaa joka asuun sopivaksi. Pitsi kengissä antaa niille ihan oman ilmeen. Janinet kotiutuvat mitä luultavammin myös minun vaatekaappiini. On käynyt niin että en enää huoli vaatekaappiini muuta kuin laatukenkiä...


Voiko vaatekaapissa olla tilaa kahdelle mahtavalle kenkäparille?! No tottakai voi! Jos Janinet menevät arkeen niin Venus -nilkkurit menevät juhlaat - ja arkeen!


Mahtavat sähkönsiniset nilkkurit sopivat niin housujen kuin hameenkin kanssa. Korkokaan ei ole liian korkea kun päkiän alla on piilokorko. Kyllä näillä(kin) kelpää käpsytellä.


Aina on tilaa vielä yhdelle!
 

Venus -tolppakorkokengät voisin myös vielä ahtaa vaatekaappini uumeniin. Vaikka eipä mikään näistä kengistä pääsisi siellä pölyyntymään. Kaikkia kelpaa käyttää vaikka joka päivä. Myös näillä herkku -kengissä on piilokorokepohja päkiän alla, joka antaa anteeksi jos ei ole tottunut huojumaan kovin korkealla..


Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! Nauttikaa keväisitä talvipäivistä. Muistakaa myös voimassa oleva tarjous: taikasanalla YSTÄVÄ saat meiltä ystävänpäivälahjan tilauksesi mukana (mainitse viestikentässä) ja kaikki yli 60€:n tilaukset ilman toimituskuluja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti